Дизайн консултация

01

Имате въпроси, свързани с функционалността, разпределението, цветовете или настилките във Вашето жилище? Ще се срещнем с Вас и в рамките на 2 часа ще обсъдим всичко, което Ви вълнува, ще Ви дадем идеи, ще предложим решения на проблемите, с които не можете да се справите сами, за да постигнете желания комфорт и визия. След консултацията ще Ви изпратим детайлни съвети, за да можете сами да реализирате своя проект.  

Изготвяне на идеен проект

02

Независимо дали става въпрос за отделно помещение или цяло жилище/офис, ние ще Ви помогнем при разработването на дизайн концепцията, което включва:

 

  • Запознаване с проекта и техническата документация
  • Вземане на размери и заснемане
  • Предложение за премахване и изграждане на стени
  • План за промяна на изводи на ВиК и ел.инсталация
  • Изготвяне на идеен проект с индивидуално проектиране на мебели, конкретни осветителни тела, подови настилки и стенни покрития/облицовки
  • 3D визуализации

 

Всеки идеен проект стартира с Дизайн консултация, описана по-горе. След нея ние изготвяме оферта според обема и естеството на дейностите, които включва изготвянето на съотвения идеен проект.

 

E-design

03

Нямате възможност да се срещнете с нас лично, но можете да ни изпратите размери и снимки? Тази услуга може да се окаже най-подходяща за Вас. След като получим всичко необходимо, ние ще ви изпратим по e-mail дизайн концепция според Вашите желания, нужди и стил. След това Вие можете да реализирате предложените от нас идеи според Вашия график и бюджет. 

Въпросник